fuldendte trapper

TRAPPER

håndlister

TIL ORDRE

håndlister

PÅ LAGER

fuldendte trapper

TRAPPER

TRIN

PLANK

fuldendte trapper

TRAPPER

BENT JENSEN
HÅNDLISTER OG TRIN – KLÆ’R DINE TRAPPER


Bent Jensen A/S samarbejder med en lang række smedemestre og trappeproducenter landet over. Vi har stor erfaring i at få træ og metal til at arbejde sammen på den bedste måde. Så alt slutter tæt og bliver perfekt. Både kosmetisk og funktionelt.

Som udgangspunkt anvender både smeden og vi de samme produktionstegninger – og når det er muligt, lader vi de samme medarbejdere deltage i produktionen og montagen på byggepladsen. Erfaringsmæssigt giver det en god mulighed for at forudse ”hullerne i osten” tidligt i processen, så montagen efterlader et slutresultat med perfekt finish.

Ud over specialløsningerne har vi altid et fornuftigt lager af håndlister i de mest gængse træsorter, profiler og dimensioner.

Hos Bent Jensen A/S benytter vi os både af de traditionelle produktionsmetoder og CNC maskiner. Vi råder desuden selv over anlæg til overfladebehandling efter ønske. Så uanset om du har brug for en specialløsning eller en lagervare, er du sikker på at få leveret trin og håndlister, hvor produktionsmetoden vælges ud fra et ønske om at levere det bedst mulige slutprodukt.

I øvrigt bestræber vi os altid på at tilbyde en rimelig leveringstid

– også når det gælder specialløsninger.Kontakt os for et uforpligtigende tilbud


12 + 7 =

Pin It on Pinterest