ENERGIVEJLEDER

OVERVEJER DU AT ENERGIFORBEDRE DIT HUS?


Start med et termografi af dit hus – det viser vej til besparelserne.
Vores energivejleder sikrer dig at du får udbytte af at udføre energiforbedringer på din ejendom. Forbedringerne kan ikke kun aflæses i besparelser på energiforbruget. Ofte har energiforbedringerne også positiv indflydelse på indeklimaet og giver ejendommens beboere øget velvære i dagligdagen.


HVAD ER DET?


Et termografi af dit hus fortæller ganske tydeligt, hvor der kan være behov for at tænke på energiforbedringer. Termografiet fortages med et specielt varmefølsomt kamera, og billedet afslører med det samme, hvor der er kuldebroer, utætheder, mangelfuld isolering, uheldige konstruktioner og lignende.


HVORDAN VIRKER DET?


Med termografiet i hånden kan vores specialuddannede energivejleder hurtigt og effektivt lokalisere ”energislugerne”, give et forslag til forbedringer og udfærdige et tilbud, så du kan afgøre, om en energiforbedring er lønsom. Målet er at give dig som boligejer og ejer af mindre erhvervsbygninger en helhedsvurdering af, hvor det kan betale sig at sætte ind for at spare på energien – i stedet for at kigge på enkelt komponenter og bygningsdele hver for sig.