TRAPPER

SKRÆDERSYET PRODUKTION


Dansk kvalitet, produceret fra bunden på eget snedkeri og monteret af fagfolk. Dygtige operatører og moderne maskiner sikrer en flot, ensartet kvalitet til en fornuftig pris. Hos Bent Jensen A/S benytter vi os både af de traditionelle produktionsmetoder og CNC maskiner. Vi råder desuden selv over anlæg til overfladebehandling efter ønske.


VORES MATERIALER


Bent Jensen leverer interiør i enhver træsort. Som planke- eller parketløsninger samt krydsfiner. Standardtykkelsen er 30 eller 40 mm – men ellers er det 100% dig, der bestemmer både mål og overfladebehandling.


MONTERING


Når du benytter vores faguddannede montører er du sikker på at få en erfaren håndværker i huset, som monterer med den nøjagtighed og omhu, der er nødvendig for at opnå den rette finish.


SUPPORT


Du får en dedikeret byggeleder og et håndværker team der følger dit projekt fra start til slut. Vi støtter vore kunder igennem fleksibilitet og samarbejde, hvor vi tilstræber at give inspiration til det rigtige valg af udformning, inddeling og materiale i ethvert projekt. Så uanset om du har brug for en specialløsning eller lagervare , er du sikker på at få leveret interiør, hvor produktionsmetoden vælges ud fra et ønske om at levere det bedst mulige slutprodukt.Kontakt os for et uforpligtigende tilbud


11 + 3 =